Офіційний представник "Равіта Україна"

Мастер-клас в Одессе 27-28 травня 2013 г.

Мастер-клас в Одессе 27-28 травня 2013 г.
лого

27-28 травня, у м. Одеса пройшов майстер-клас, організований компаніями HOYA і HUVITZ, спрямований на правила підбору прогресивних лінз. Відмінною особливістю цих майстер-класів було навчання в режимі реального кабінету лікаря-офтальмолога. Обладнання було надано ТОВ «Преміум Лінз», офіційним дистриб'ютором компанії HUVITZ в Україні.

Для максимально якісного засвоєння матеріалу тренінги спеціально були розраховані таким чином, щоб групи учасників не перевищували 4-6 чоловік. І, за відгуками, це виправдало очікування як учасників, так і організаторів.

Медичний консультант компанії HOYA Ніна Мосіна розповіла про всі варіанти дизайнів прогресивних лінз, які представлені в асортименті виробника. Окремо зупинилися на правилах підбору рецептурних лінз, бо саме від цього багато в чому залежить правильність виготовлення лінзи і якість адаптації пацієнта до нових окулярів. Безумовно, особливий інтерес у всіх без винятку слухачів викликали спеціальні діагностичні тести для підбору окулярів.

У ході практичних занять, учасниками майстер-класу було виявлено вплив наявності прихованої косоокості на переносимість підібраної корекції в окулярах. При цьому, додавання слабкої призменної складової дало несподіваний результат навіть для самого учасника, який до відвідування майстер-класу ніяк не міг отримати влаштовує його рецепт на окуляри.

В якості демонстраційного прикладу використовувалося обладнання HUVITZ: проектор знаків НСР-7000, авторефкератометр HRK-8000A і цифровий фороптор HDR-7000. Фороптор дає можливість швидкої і м'якою зміни пробних лінз, завдяки чому пацієнт набагато менше стомлюється і, як наслідок, підвищується ступінь достовірності його відповідей. У результаті клієнт отримує рецепт на окуляри, максимально відповідає його життєвим зоровим потребам.

Кілька годин майстер-класу для учасників пролетіли непомітно. По закінченні залишилися приємні враження та побажання повторних зустрічей.

Після тренінгів учасники ознайомилися з повним асортиментом продукції Huvitz. А це: щілинна лампа HS-5000, HS-5500, HS-7000, HS-7500, безконтактний тонометр HNT-7000, Апланаційний тонометр HT-5000, Авторефкератометр (так само називають автокерарефрактометр, або просто авторефрактометр) HRK-7000 і HRK-7000A, цифровий автоматичний діоптриметри HLM-7000. Також компанія Huvitz випускає устаткування для обробки лінз - верстат Excelon, Kaizer, де в комплектаціях є автоблокер чи ручний блокер, сканер, система охолодження.

Офіційне представництво в Україні

Повний спектр обладнання для оптометрії

З 2001 року на ринку України

Сертифікат управління якістю ДСТУ ISO 13485

1 рік гарантії + 1 рік безкоштовного сервісу