Офіційний представник "Равіта Україна"

Звіт про проведення майстер-класів у мм. Нова Каховка-Херсон 19-20 вересня 2013 року

Звіт про проведення майстер-класів у мм. Нова Каховка-Херсон 19-20 вересня 2013 року
лого

Як і планувалося, спільний проект з проведення виїзних майстер-класів компаній HOYA і HUVITZ з успіхом триває. Наступною точкою стали міста Нова Каховка та Херсон. 19-20 вересня 2013 були проведені тренінги для лікарів та оптометристів мереж «Експрес- Оптика» і « Тревізо».Завжди гостинні господарі, досвідчені бізнесмени і просто хороші друзі Марк Кармолін та Андрій Мисник вважають своїм пріоритетом приділяти максимум уваги розвитку професійних якостей своїх співробітників і підвищенню їх кваліфікації. А даний проект із задоволенням підтримує подібні ініціативи.

Повний спектр необхідного діагностичного обладнання було надано дистриб'ютором HUVITZ компанією « Преміум Лінз»: авторефкератометр HRK-8000A, проектор знаків HCP-7000, цифровий фороптор HDR-7000. Всіх вразила остання модель авторефкератометра HRK-8000A, з можливістю знімати показання по 45 і більше точкам, що забезпечує найвищу точність отриманих вимірювань. Чим точніше будуть результати об'єктивної рефракції пацієнта, тим легше буде лікарю здійснити суб'єктивний підбір

Але очікуваний фурор, як звичайно, справив автоматичний фороптор. Він вже давно став улюбленцем усіх оптометристів . Легкий, витончений, неймовірно комфортний, швидкий, безшумний ... Можна підбирати багато епітетів для цього унікального інструменту з підбору окулярної корекції, але краще один раз спробувати на ньому попрацювати, щоб назавжди закохатися в це диво сучасної оптометрії! Під час проведення одного з майстер-класів у Херсоні , оптометрист салону поставила своєрідний рекорд - рецепт на прогресивні лінзи був отриманий за 12 хвилин! І це з урахуванням того, що були проведені всі необхідні тести: визначення домінантного ока, наявність бінокулярного зору, прихованої косоокості, оцінка отриманих результатів на предмет пере- або недокоррекціі тощо. Що можна ще додати до таких вражаючих результатів?

Професійний консультант HOYA Ніна Мосіна як завжди зробила акцент на важливості правильного підбору очкової корекції, оскільки це служить запорукою правильного виготовлення та успішної адаптації до складних рецептурних лінз. Учасники майстер-класів змогли самі потренуватися в підборі прогресивних лінз з урахуванням проведення всіх необхідних попередніх тестів. Всі розуміють, яка велика відповідальність лежить на оптометристі при підборі прогресивних лінз. Слухачі семінару кілька разів згадували про те хвилювання, яке вони відчувають кожен раз при видачі готового замовлення з дорогими рецептурними лінзами. У голові виникає відразу маса питань та сумнівів: як себе почуває замовник, чи задоволений він, чи комфортно йому читати і працювати на комп'ютері, як він доїхав в автомобілі до будинку, а раптом щось не враховано в рецепті? Яка була радість учасників тренінгу, коли Ніна Мосіна повідомила про те, що дистриб'ютор лінз HOYA в Україні компанія «Оптика Дніпро» розуміє їх хвилювання і переживання, знає про цю ситуацію і, у свою чергу, пішла назустріч всім лікарям і оптометристам салонів оптик, що працюють з лінзами HOYA. Протягом всього року компанія «Оптика Дніпро» у разі неадаптації клієнта до замовлених лінз, буде міняти лінзи або повертати їх вартість, не уточнюючи причин даної неадаптації. Це дає можливість, як оптометриста, так і майстру-оптику, спокійно почати працювати з цими лінзами, проаналізувати можливі помилки і отримати досвід на майбутнє.

Організаторам тренінгів було дуже приємно відзначити інтерес, проявлений шанованими досвідченими лікарями-офтальмологами мережі салонів оптик «Тревізо». Вони ділилися своїм досвідом з молодшими колегами і одночасно з задоволенням знайомилися з новими методиками підбору окулярів і сучасним діагностичним обладнанням. Завжди радує, коли у фахівців є можливість зустрітися, обмінятися думками, досвідом, власними напрацюваннями, і при цьому ще додатково отримати нові знання та вміння. Саме на це і націлений спільний проект компаній HOYA та HUVITZ.

Абсолютно всі учасники майстер-класів відзначили професіоналізм консультанта HOYA Ніни Мосіна: чіткість, лаконічність, доступність донесення інформації, як для досвідчених лікарів, так і для зовсім новачків у цій професії. Безцінні відгуки учасників дозволяють краще зрозуміти, що потрібно слухачам, які теми їх цікавлять, що потрібно вдосконалити в процесі проведення майстер-класів. Лікар-офтальмолог з Херсона Хміль Леонід Феодосійович зазначив, наскільки добре представлена ​​послідовність підбору прогресивних лінз і одночасно є можливість ознайомлення з відповідним обладнанням. Оптометрист преміум-салону «Експрес-Оптика» м. Херсон Томенко Наталія Анатоліївна від усієї душі подякувала лектора за професійно підготовлену теоретичну і практичну частину майстер -класу: «Все настільки зрозуміло, зрозуміло і доступно!» Підтримують її в цьому і оптометрист Кузьмінова Алла Миколаївна, Берешевская Юлія В'ячеславівна, Лукашевич Тетяна Сергіївна, Козаченко Тетяна Олександрівна, Попова Наталія Юріївна, консультант Ковальова Олександра Олександрівна. Оптометрист Кукурудза Анастасія Леонідівна описала свої враження від майстер-класу так: «Все дуже сподобалося, все цікаво, ново, а головне все доступно пояснено - що таке пупілометр, проектор знаків, фороптор, як на ньому працювати і підбирати прогресивні лінзи, як пояснювати клієнтові особливості прогресивних лінз!» А закінчити низку відгуків хочеться словами оптометриста Даниленко Вікторії Вікторівни: «Величезне спасибі лектору Ніні Мосіної, все дуже здорово, багато нової інформації. Майстер-класи - це величезний поштовх до підбору прогресивних лінз. А фороптор - найкращий помічник оптометриста!»

Що можна ще додати до вищесказаного ? Тільки одне - до зустрічі!

Офіційне представництво в Україні

Повний спектр обладнання для оптометрії

З 2001 року на ринку України

Сертифікат управління якістю ДСТУ ISO 13485

1 рік гарантії + 1 рік безкоштовного сервісу