Офіційний представник "Равіта Україна"

Підсумки року, що минає.

Підсумки року, що минає.
лого

Ось і підійшов до кінця 2013 рік. Як звичайно, кінець року, що минає і початок наступаючого року - це найменш активний період в нашому бізнесі . Підходить час підвести підсумки року, проаналізувати результати, визначити цілі і завдання на наступний рік. Наша компанія, як дистриб'ютор офтальмологічного обладнання HUVITZ на території України, дуже добре відчуває тенденції оптичного ринку, його злети і падіння, періоди затишшя та активності. Ми ростемо і розвиваємося разом з нашими клієнтами.

Бізнес компанії тримається на трьох китах: продаж обладнання, гарантійне післягарантійне обслуговування та навчання. Дуже важко сказати, який напрям є стратегічно важливішим і пріоритетнішим. Знаю одне: для нас недостатньо просто продати клієнтові прилад. Головне - це повна задоволеність клієнта від покупки і його впевненість у тому, що він зробив правильний вибір; впевненість у тому, що він завжди отримає своєчасний якісний сервіс і необхідну консультацію. Зараз прийшов час, коли не можна вести бізнес «одного дня».

Незважаючи на те, що минаючий рік був одним з найбільш непростих для оптичного ринку, з задоволенням хочу відзначити підвищення попиту на нове обладнання, бажання клієнтів виходити на новий рівень розвитку бізнесу та надання послуг. Підприємці повною мірою усвідомлюють важливість і ефективність розвитку бізнесу, яке особливо актуально саме в періоди спадів та кризи. А ми в свою чергу раді підтримати такі ініціативи якісним новим обладнанням.

Наші існуючі та потенційні клієнти вже добре знають, що коли б і де б вони не придбали обладнання з лейблом HUVITZ, їм завжди будуть раді в нашій компанії, де вони можуть отримати усі необхідні послуги з ремонту, обслуговування, налаштування та навчання.

Для нашої компанії велика честь бути дистриб'ютором такого шановного і визнаного у всьому світі південно-корейського бренду, як HUVITZ. Це компанія, яка на сьогоднішній день міцно стоїть в одному ряду з європейськими та японськими виробниками офтальмологічного обладнання. Технології, що використовуються HUVITZ, є власними науково-технічними розробками і знаходяться на дуже високому рівні при збереженні конкурентоспроможної ціни. Багато розробок є новаторськими не тільки для Кореї, а й для світового офтальмологічного ринку. Вони не займаються копіюванням чужих досягнень, а намагаються завжди йти своїм шляхом. І без удаваної скромності потрібно відзначити, що добилися на цьому шляху вражаючих результатів. Я думаю, багато хто знає про те, що дистриб'ютор продукції Huvitz на території США, компанія COBURN Technologies, не соромиться представляти автоматичні верстати з обробки лінз корейського виробництва під своєю власною маркою і дає гарантію на обладнання 3 роки! Це говорить про високий ступінь довіри титулованої компанії виробнику з Кореї. Верстат Excelon CPE-4000, який вже добре зарекомендував себе на українському ринку, і нова модель автоматичного верстата Kaizer з блоком свердління, успішно продаються по всьому світу.

Кожне нове покоління приладів - це дійсно новинки, а не просто поліпшені копії попередньої версії. І якщо ще недавно HUVITZ представляв лише лінійку обладнання для діагностики, то на сьогоднішній день - це широкий спектр продукції , який затребуваний і в сегменті офтальмологічних клінік. Наприклад, безконтактний пневмотонометр HNT-7000 - це типовий «прилад самообслуговування», відмітною особливістю якого є функція повністю автоматичного режиму. Є можливість регулювання сили повітряного струменя, перерахунку тиску з урахуванням товщини рогівки - практично все, що потрібно для проведення скринінгових досліджень. А наскільки розширився ряд щілинних ламп: можливість вибору розташування освітлювача (верхній або нижній), джерела освітлення (галогенна або діодна лампа), різні варіанти збільшення: від двох- до п'ятиступінчастих магніфікаторів. Відмінна відеосистема, яка дозволяє перевести спілкування лікаря з пацієнтом на новий рівень.

З новинок, які вже оцінили наші клієнти, можна відзначити і новий авторефкератометр HRK-8000A. Якраз той приклад, про що я говорив вище - власна унікальна технологічна розробка HUVITZ. Це вже прилад, орієнтований для використання в клініках та центрах мікрохірургії . Новий світлодіодний проектор знаків HCP-7000 набирає помітну популярність у наших клієнтів. Його м'яке тепе світло дуже приємне для очей. А найголовніше - можна забути про заміну лампочки на весь термін служби приладу.
І звичайно ж, я не можу не згадати про цифровий фороптор HDR-7000. Це воістину чудовий прилад для підбору суб'єктивної рефракції, який, на жаль, поки що для України є «обладнанням завтрашнього дня». Багато офтальмологів і оптометристів звикли користуватися набором пробних лінз, деякі не володіють сучасними методиками підбору складних лінз. Звичайний підбір займає в кілька разів більше часу, а отримані результати не завжди відповідають очікуванням. Після довгого сидіння в кріслі клієнт втомлюється, він перестає розуміти різницю між двома запропонованими на вибір пробними лінзами і, зрештою, обирає не те, в чому йому реально добре видно. У результаті, отримавши готове замовлення з замовними лінзами, клієнт не може зрозуміти, чому «тоді» він бачив, як йому здавалося, добре, а «зараз » щось не так. Позначається банальна втома від довгого підбору, причому як пацієнта, так і лікаря. Використання фороптор HDR-7000 дає швидку і м'яку зміну лінз, що скорочує час підбору і підвищує комфорт пацієнта.

Зі свого боку наша компанія докладає всі зусилля, щоб клієнти повною мірою оцінили всі функції цього дивного дива оптометрії. По-іншому я фороптор назвати не можу. Для досягнення цієї мети ми об'єдналися з компанією «Оптика-Дніпро», дистриб'ютором оптичних лінз HOYA, в партнерстві з якої проводимо регулярні тренінги та майстер-класи з підбору лінз, як виїзні, так і стаціонарні. Ми пишаємося тим, що найвідоміший світовий виробник очкових лінз HOYA вибрав HUVITZ в якості партнера для презентації та просування своєї високотехнологічної продукції. Напевно, читачі журналу вже знають про те, що спільними зусиллями в листопаді 2013 року в Києві було відкрито медичний кабінет HOYA + HUVITZ, де всі бажаючі за попереднім записом можуть пройти безкоштовне навчання по правильному підбору окулярів з використанням всіх сучасних тестів та ознайомитися з роботою цифрового фороптора. Такий спільний проект дозволяє нам ближче познайомити оптометристів з усіма можливостями, які надає автоматичний фороптор.

Як я вже говорив раніше, кредо нашої компанії - не просто продати обладнання. Головне - навчити ним користуватися, показати всі його переваги. Під час тренінгів лікарі-офтальмологи з подивом виявляють, що за допомогою цифрового фороптору на підбір складної лінзи з проведенням усіх попередніх тестів їм потрібно всього 15-20 хвилин. Як не фантастично поки звучить, але за цим майбутнє. Щоб якісно підбирати сучасні складні лінзи, потрібно робити це на сучасному обладнанні. І наша компанія дає всі інструменти для обладнання робочого місця офтальмолога за останнім словом техніки.
З кожним роком парк обладнання HUVITZ на українському ринку стає все більше і більше. І я усвідомлюю нашу відповідальність за надання високого рівня сервісного обслуговування. Виробник приділяє велику увагу підготовці технічного персоналу дистриб'юторів. Однією з неодмінних умов співпраці є щорічне навчання та атестація інженерного складу дистриб'ютора в головному офісі в Кореї. Зауважу не заради жарту - нам дуже приємно, що виробник вже давно не запрошує нас на тренінги «для початківців», а навпаки, запрошує в якості досвідчених консультантів для «більш молодих» дистриб'юторів Huvitz, щоб поділитися досвідом та власними напрацюваннями з обслуговування обладнання. Ми маємо велику базу запчастин тут, в Україні, наявність якої дозволяє нам істотно скоротити терміни можливих ремонтів.

У висновку, хочу відзначити, що дуже задоволений тим рівнем підтримки, який компанія HUVITZ надає своїм дистриб'юторам. Це дає нам впевненість в тому, що і наші клієнти, в свою чергу, отримають якісний продукт і висококваліфікований сервіс. Така надійна співпраця - це запорука успіху будь-якого підприємства. Ми розуміємо, як непросто зараз оптикам заробляти гроші і як важливо для них зробити правильний вибір. А наша компанія, у свою чергу, гарантує своїм клієнтам, що це буде ще і чесний вибір за всіма критеріями: за ціною, за якістю, надійністю, за рівнем сервісу та обслуговування. Можу сказати без перебільшення : обладнання HUVITZ - це найкращий вибір на довгі часи!

З повагою і побажаннями процвітання в бізнесі,
Директор ТОВ «Преміум Лінз»
Дуришев Андрій Олександрович

Офіційне представництво в Україні

Повний спектр обладнання для оптометрії

З 2001 року на ринку України

Сертифікат управління якістю ДСТУ ISO 13485

1 рік гарантії + 1 рік безкоштовного сервісу