Офіційний представник "Равіта Україна"

Виставка «Охорона Здоров'я» в Києві

Виставка «Охорона Здоров'я» в Києві
Виставка «Охорона Здоров'я» в Києві

4-6 жовтня гостинно відкрила свої двері міжнародна медична виставка «Охорона Здоров'я-2016». У цьому році вона була 25-ою за рахунком, а значить, ювілейної. І організатори, і учасники виставки відзначили високу ділову активність відвідувачів, яка не могла не відобразитись на кінцевих результатах.

На стенді «Равіта Україна» спостерігався ажіотаж навколо нового портативного рефрактометра 2WIN, Італія, який спрямований на зняття показань у дітей і людей з обмеженими фізичними можливостями. Однак і традиційне офтальмологічне обладнання бренду Huvitz традиційно користувався заслуженим інтересом. Представлений на стенді аналізатор поля зору SK-850 Expert привернув увагу лікарів, що займаються проблемою ранньої діагностики глаукоми. А широкий асортимент щілинних ламп вразив своєю ціновою пропозицією, яка задовольняла вимоги як економ-сегмента, так і клінік преміум-класу.

Відвідувачам стенда було корисно провести практичне порівняння функціоналу авторефкератометрів серійного ряду HRK-7000, HRK-7000A та HRK-8000A. Офтальмологи з задоволенням відзначили високу швидкість зняття показань і комфорт в роботі.

У той же час фахівці звернули увагу на робоче місце офтальмолога, яке надає чудову можливість поєднати в єдину рефракційну систему весь комплекс обладнання HUVITZ і забезпечити максимальний комфорт як лікаря, так і пацієнта.

 

Офіційне представництво в Україні

Повний спектр обладнання для оптометрії

З 2001 року на ринку України

Сертифікат управління якістю ДСТУ ISO 13485

1 рік гарантії + 1 рік безкоштовного сервісу