Офіційний представник "Равіта Україна"

«Оптичний Форум» у листопаді.

«Оптичний Форум» у листопаді.

Другий раз в цьому році готель «Алфавіто» гостинно відчинив двері для своїх гостей і учасників приватній оптичної виставки «Оптичний Форум».

Організатори виставкового заходу - компанії «Равіта Україна», «Оптик Діас», «Оптікус», «Дако Імпекс», «Віжн Опткал Груп», «Лікон». Завдяки такому вдалому поєднанню, відвідувачі експозиції змогли одночасно ознайомитися з новинками офтальмологічного обладнання Huvitz, оптичних оправ і сонцезахисних окулярів, контактних лінз і лінз для окулярів, аксесуарів для очкової і контактної корекції зору, а також отримати професійну консультацію по автоматизації оптичного салону від розробників спеціалізованого програмного забезпечення. Все це і багато іншого можна було побачити у виставковому залі «Оптичного Форуму».

Офтальмологічне обладнання стенду компанії «Равіта Україна» як і завжди, передбачало наявність повного спектра необхідних приладів для забезпечення повноцінної роботи як кабінету офтальмолога, так і оптичної майстерні: щілинні лампи різних моделей, авторефкератометр, проектори знаків і апланаціний тонометр, обладнання для обточування лінз і меблі для кабінету лікаря - все це є в асортименті компанії.

Три дні повноцінної роботи на виставці, розміщення замовлень і просто ділові переговори, обмін досвідом та експертними знаннями - це та атмосфера, яка дає дихати на повні груди оптичному ринку України.

А на другий день увечері всіх чекав приємний фуршет і дружнє спілкування в колі друзів і колег.

Офіційне представництво в Україні

Повний спектр обладнання для оптометрії

З 2001 року на ринку України

Сертифікат управління якістю ДСТУ ISO 13485

1 рік гарантії + 1 рік безкоштовного сервісу