Офіційний представник "Равіта Україна"

«Своє дитинство треба бачити»

«Своє дитинство треба бачити»
Своє дитинство треба бачити

Під таким девізом 19 листопада 2016 пройшла у Києві конференція дитячих офтальмологів. Організатором заходу виступила Асоціація дитячих офтальмологів України і особисто її голова Риков Сергій Олександрович.

В цей же час в українському домі проходила виставка офтальмологічного обладнання, де компанія «Равіта Україна» брала участь. Перед початком конференції і в її перервах, всі присутні фахівці змогли ознайомитися з експозиціями. Особливий інтерес привернув терапевтичний портативний рефрактометр 2WIN (Італія), який був представлений на стенді компанії. Так як даний аналізатор зору відноситься до офтальмологічного обладнання, що застосовується при роботі з дітьми, то безсумнівно, увагу дитячих офтальмологів було сконцентровано саме на ньому.

Новинка істотно відрізняється від наявних в даний час на ринку подібних приладів тим, що має більш широкий діапазон вимірювань рефракції і додатково має можливість інсталяції декількох додатків, які розширюють діагностичні рамки лікаря-офтальмолога в процесі обстеження.
Крім даної моделі портативного рефрактометра, відвідувачі конференції мали можливість ознайомитися з різними моделями стаціонарних авторефкератометрів, автоматичним та апланаційним тонометром, щілинними лампами і іншим офтальмологічним обладнанням.

Офіційне представництво в Україні

Повний спектр обладнання для оптометрії

З 2001 року на ринку України

Сертифікат управління якістю ДСТУ ISO 13485

1 рік гарантії + 1 рік безкоштовного сервісу