Офіційний представник "Равіта Україна"

Благодійна акція

Благодійна акція

У суботу 11 лютого 2017 року Дитяча Асоціація Офтальмологів, під керівництвом видатного офтальмолога, професора Сергія Олександровича Рикова, провела благодійну акцію в селі Чорнухи, Пирятинського району, Полтавської області. Для здійснення заходу до Сергія Олександровича приєдналися Баринов Юрій Вікторович, а також головний офтальмолог Полтавської області.

Команда високопрофесійних фахівців і їх помічників цілий день вела консультативно-діагностичний прийом на базі однієї зі шкіл Сластіона в селі Чорнухи. Люди приїжджали звідусіль, як з самого села, так і з довколишніх населених пунктів. Приводили як дітей різного віку, так і глибоко літніх бабусь, дідусів, які потребують якісної діагностики.

Компанія «Равіта Україна», як дистриб'ютор офтальмологічного обладнання, надала для організації такого заходу все необхідне діагностичне обладнання. Це і авторефкератометр HRK-7000, і безконтактний пневмотонометр HNT-7000, і сучасну щілинну лампу HS-5000. Такий комплект обладнання повністю задовольняв всім вимогам лікарів, що вели прийом, а також значно прискорив роботу офтальмологів, дозволивши прийняти і проконсультувати майже 230 осіб за день!

 

Офіційне представництво в Україні

Повний спектр обладнання для оптометрії

З 2001 року на ринку України

Сертифікат управління якістю ДСТУ ISO 13485

1 рік гарантії + 1 рік безкоштовного сервісу