Офіційний представник "Равіта Україна"

Виставка МІДО-2017 приймає гостей

Виставка МІДО-2017 приймає гостей
Виставка МІДО-2017

25-27 лютого 2017 року Мілані з величезним успіхом пройшла щорічна оптична виставка MIDO, побивши черговий рекорд відвідуваності. Це говорить що рівень ділової активності в світі оптики і офтальмології підвищується, ми бачимо прихід нових віянь і тенденцій в даній галузі.

Компанія HUVITZ порадувала своїх клієнтів і дистриб'юторів цілим рядом нового обладнання, як для оптики, так і для офтальмології.

По-перше, у світ вийшов новий прилад, що поєднує в собі функції пневмотонометра та пахіметра. Це новинка для HUVITZ, а також на стенді стояв прототип оптико-когерентного томографа, який буде запущений в масове виробництво на початку 2018 року.

Більш того, нова модель безконтактного тонометра в новому корпусі була представлена ​​відвідувачам експозиції та новий авторефрактометр.

Серед спектру обладнання для оптичної майстерні можна виділити новий верстат для обробки лінз і новий діоптриметр. Це великий крок в технологічному розвитку Huvitz, який виробник зробив в 2017 році.

Дуже сподіваємося, у другій половині 2017 року все це нове обладнання побачать українські представники оптичного і офтальмологічного ринку на медичній виставці «Охорона Здоров'я-2017».

 

Офіційне представництво в Україні

Повний спектр обладнання для оптометрії

З 2001 року на ринку України

Сертифікат управління якістю ДСТУ ISO 13485

1 рік гарантії + 1 рік безкоштовного сервісу