Офіційний представник "Равіта Україна"

Офтальмологічна конференція в Вінниці

Офтальмологічна конференція в Вінниці
Офтальмологічна конференція в Вінниці

Наприкінці березня Вінниця приймала гостей та відвідувачів науково-практичної конференції «Актуальні питання лікування сітківки та зорового нерва ПОДІЛЛЯ РЕТІНА-2017». Вранці 31 березня 2017 біля стійок реєстрації спостерігався великий ажіотаж. В цілому зареєструвалося понад 500 лікарів-офтальмологів з усієї України.

Організатори конференції, професор Сергієнко Андрій Миколайович, завідувач кафедри офтальмології Вінницького Національного Медичного Університету ім. М.І. Пирогова, доцент, Малачкова Наталя Валентинівна, а також провідний вітреоретинальний хірург Подільського Центру Зору Цаава Олександр Миколайович, доклали неймовірних зусиль для організації такого масштабного заходу на найвищому рівні. Це справедливо відзначили всі учасники конференції.

Паралельно з конференцією, проводилася виставка сучасного офтальмологічного обладнання та фармацевтичних препаратів провідних світових виробників та їх українських дистриб'юторів. На стенді компанії «Равіта Україна» був представлений весь спектр офтальмологічного обладнання. Прилади були підключені та активні, тому відвідувачі мали можливість протестувати все обладнання та висловити свою експертну думку. Були отримані позитивні відгуки про прекрасну якість оптичної системи щілинних ламп HUVITZ, серії HS-5000, а також про точність результатів авторефкератометра HRK-8000A.

Офіційне представництво в Україні

Повний спектр обладнання для оптометрії

З 2001 року на ринку України

Сертифікат управління якістю ДСТУ ISO 13485

1 рік гарантії + 1 рік безкоштовного сервісу