Офіційний представник "Равіта Україна"

КОНФЕРЕНЦІЯ ОФТАЛЬМОЛОГІВ У КИЇВІ

КОНФЕРЕНЦІЯ ОФТАЛЬМОЛОГІВ У КИЇВІ
КОНФЕРЕНЦІЯ ОФТАЛЬМОЛОГІВ У КИЇВІ

У другій половині жовтня Київ зібрав офтальмологів, дитячих офтальмологів та оптометристів з усієї України. Приводом стала науково-практична конференція «Рефракційний Пленер '17».

Лікарів чекала насичена програма семінарів, лекцій та тренінгів. Піднімалися актуальні питання різних очних захворювань. Для оптометристів протягом двох днів проходили тренінги, метою яких було вивчити сучасні методи діагностики та підбору оптичної корекції з використанням цифрового фороптора Huvitz від оптометриста, медичного консультанта компанії HOYA Ніни Мосиной.

Також, для фахівців працювала виставка діагностичного обладнання. Багато лікарів цікавилися оптико-когерентним томографом Huvitz. Великий інтерес викликав новий авторефрактометр HRK-9000A Huvitz, він привернув увагу своїм функціоналом та швидкістю роботи. Це єдиний авторефрактометр, у якого є режим дослідження стану мейбомієвих залоз та перевірка швидкості виділення слізної рідини.

Більшість лікарів розуміють цінність безконтактного пневмотонометра, а в доповненні з функцією пахіметрії такий прилад стає обов'язковою частиною офтальмологічного кабінету. Автоматичний безконтактний пневмотонометр-пахіметр HNT-1/P Huvitz крім своїх основних функцій має функцію захоплення кута передньої камери і допомагає в підтвердженні діагнозу «закриття кута», який є однією з причин глаукоми.

При такому рівні організації «Рефракційний Пленер '17» цілком може бути щорічною конференцією. Адже для успішної роботи лікарям потрібно завжди отримувати нові знання та обговорювати актуальні питання офтальмології.

Офіційне представництво в Україні

Повний спектр обладнання для оптометрії

З 2001 року на ринку України

Сертифікат управління якістю ДСТУ ISO 13485

1 рік гарантії + 1 рік безкоштовного сервісу