Офіційний представник "Равіта Україна"

Конференція клініки «АЙЛАЗ»

Конференція клініки «АЙЛАЗ»
Конференція клініки «АЙЛАЗ»

25 листопада відбулася конференція офтальмологів, яка була приурочена до відкриття нового приміщення клініки "Айлаз". Завдяки запрошеним іноземним спікерам програма була дуже щільною, лекції пізнавальні, а тематика надзвичайно актуальною. Приємно відзначити, що понад 500 офтальмологів з різних міст України відвідали конференцію "Сучасна офтальмологія. Досягнення та протиріччя".

Також, паралельно в холі працювала виставка, де наша компанія представляла офтальмологічне обладнання. Новинкою експозиції був автоматичний безконтактний пневмотонометр-пахіметр HNT-1/P Huvitz з функцією захоплення кута передньої камери. Він зібрав багато позитивних відгуків з приводу свого функціоналу та м'якості повітряного пострілу.

Також на стенді була представлена щілинна лампа Huvitz. Щілинна лампа, модель HS-5000, з системою фотофіксації надає велику кількість переваг лікарю в процесі діагностики пацієнтів. Також, щілинна лампа оснащена хорошим освітленням та відмінною оптикою власної розробки компанії Huvitz.

Офіційне представництво в Україні

Повний спектр обладнання для оптометрії

З 2001 року на ринку України

Сертифікат управління якістю ДСТУ ISO 13485

1 рік гарантії + 1 рік безкоштовного сервісу