Офіційний представник "Равіта Україна"

Оптична виставка “МІО-2018”

Оптична виставка “МІО-2018”

Днями в UBI Fashion Center у Київі пройшла спеціалізована оптична виставка "Міжнародна Індустрія Оптики 2018". Програма включала в себе не тільки семінари, лекції, виставкові заходи, а й шоу-показ сонцезахисних оправ нових колекцій.

Завдяки великій площі стенду, вдалося продемонструвати весь спектр офтальмологічного обладнання Huvitz. Авторефкератометр HRK-9000A Huvitz є унікальним у своєму роді, в зв'язку з тим, що він оснащений режимом дослідження стану мейбомієвих залоз та перевірки швидкості розриву слізної плівки. Щілинні лампи Huvitz мають систему фото- відеофіксації зображення та DSLR-адаптер під фотоапарат, всі вони комплектуються програмним забезпеченням для створення та управління базою даних пацієнтів. Така функція в даний час користується підвищеним попитом з боку професіоналів-офтальмологів. Це дозволяє зберігати знімки та відео даних обстеження, вести спостереження за динамікою змін і демонструвати це пацієнтові.

Також на виставці були представлені: безконтактний пневмотонометр з функцією пахіметрії HNT-1/P Huvitz, цифровий автоматичний фороптор HDR-7000 Huvitz та проектор знаків HCP-7000.

Не обійшлося і без презентації новинки: цифрова таблиця HDC-9000N/HDC-9000PF. Багатофункціональний прилад, який містить безліч таблиць та різноманітних тестів, а також підтримує зв'язок з цифровим фороптор Huvitz.

Офіційне представництво в Україні

Повний спектр обладнання для оптометрії

З 2001 року на ринку України

Сертифікат управління якістю ДСТУ ISO 13485

1 рік гарантії + 1 рік безкоштовного сервісу