Офіційний представник "Равіта Україна"

Міжнародна Оптична Виставка в Італії

Міжнародна Оптична Виставка в Італії
Міжнародна Оптична Виставка в Італії

У Мілані з 23 по 25 лютого пройшла щорічна міжнародна оптична виставка MIDO, яка надає шанс відвідувачам особисто дізнатись більше про новинки в області офтальмології та оптометрії та познайомитись з новими колекціями оправ та сонцезахисних окулярів.

Вже традиційно робота на стенді Huvitz була насичена. Окрім уже звичної лінійки офтальмологічного обладнання Huvitz - авторефкератометрів, форопторів, пневмотонометрів, верстатів для обробки лінз, діоптриметрів, щілинних ламп тощо, виробник знайомил своїх клінєнтів з новинкою - оптико когерентним томографом HOCT-1/F. Корисно було почути відгуки від українських офтальмологів та офтальмологів з інших країн. 3D оптико когерентний томограф з фундус-камерою дуже легкий в управлінні та має зрозумілий інтерфейс.  За допомогою натискання однієї кнопки можливо зробити високошвидкісні та високоякісні знімки. HuvitzOCTвважається дуже зручним та високотехнологічним приладом в області оптико-когерентної томографії.

Офтальмологічні технології розвиваються з високою швидкістю, а ринок ще швидше насичується інноваційними приладами. Дуже корисно, що фахівці мають можливість на власні очі побачити прогрес у області оптометрії та офтальмології.

Офіційне представництво в Україні

Повний спектр обладнання для оптометрії

З 2001 року на ринку України

Сертифікат управління якістю ДСТУ ISO 13485

1 рік гарантії + 1 рік безкоштовного сервісу