Офіційний представник "Равіта Україна"

Нова подія в світі офтальмології

Нова подія в світі офтальмології

Березень у Києві закінчився науково-практичної офтальмологічної конференцією з міжнародною участю Ophthalmic Hub. Протягом двох днів Конференц-центр готелю Ramada Encore Kiev був місцем концентрації офтальмологів з усієї України. Дуже приємно, що медицина, зокрема офтальмологія, динамічно розвивається. На таких заходах підіймаються важливі питання, актуальні теми, де кожен лікар має можливість отримати нові знання та відповіді на хвилюючі питання.

В рамках конференції працювала виставка офтальмологічного обладнання та медичних препаратів. Вперше в Україні наша компанія представила оптико-когерентний томограф HOCT-1F HUVITZ. Цей прилад став справжньою окрасою стенду, так як дуже багато лікарів чекали OCT саме виробництва Huvitz, через його технічних характеристик та можливості робити фундус знімки. Відмінна якість зображення, простота в роботі, зрозумілий інтерфейс - ось які відгуки були отримані від провідних офтальмологів України.

Також на стенді було представлено інше обладнання Huvitz. Флагманська модель авторефкератометра HRK-9000А. Нагадаємо, що цей прилад не має аналогів в світі, так як вперше на подібному приладі представлени ​​функції дослідження стану мейбомієвих залоз та вимірювання часу розриву слізної плівки.

Щілинні лампи Huvitz славляться своєю відмінною оптикою, а також відмінним поєднанням "ціна/якість".

Ми були раді брати участь в такому сучасному та інформативному заході, висловлюємо подяку організаторам та гостям нашого стенду.

Офіційне представництво в Україні

Повний спектр обладнання для оптометрії

З 2001 року на ринку України

Сертифікат управління якістю ДСТУ ISO 13485

1 рік гарантії + 1 рік безкоштовного сервісу