Офіційний представник "Равіта Україна"

Перший Refraction Day у Вінниці

Перший Refraction Day у Вінниці

Субота 21 квітня була відзначена проведенням офтальмологічного заходу нового формату у м. Вінниця, на базі місцевого медичного університету імені М. І. Пирогова, а саме Refraction Day.

Ініціаторами його проведення виступила громадська організація «Хвиля життя» та кафедра очних хвороб медуніверситету на чолі із завідуючою кафедри, к.мед.н., доцентом Малачковой Н.В. Приклавши величезні зусилля та незвичайну творчу енергію, Наталія Валентинівна організувала унікальний захід для лікарів-офтальмологів, які ставлять собі за мету постійне підвищення кваліфікації та можливість бути в курсі останніх новинок і розробок в світі офтальмології.

З цією метою формат заходу припускав невелику кількість учасників, щоб отримані у першій половині дня теоретичні знання змогли бути в повній мірі підкріплені практичними заняттями в другій половині дня. Для цього компанія Равіта Україна надала комплект офтальмологічного обладнання Huvitz: авторефкератометр HRK-9000A, проектор знаків HDC-9000N/PF та інше. У фахівців була прекрасна можливість ознайомитися з усіма функціями приладів, а також самим спробувати на практиці попрацювати на сучасному обладнанні.

Крім вищевказаних моделей, компанія Huvitz випускає повний спектр діагностичного офтальмологічного обладнання для кабінету лікаря, починаючи від щілинних ламп та закінчуючи безконтактними тонометрами для перевірки внутрішньоочного тиску.

Офіційне представництво в Україні

Повний спектр обладнання для оптометрії

З 2001 року на ринку України

Сертифікат управління якістю ДСТУ ISO 13485

1 рік гарантії + 1 рік безкоштовного сервісу