Офіційний представник "Равіта Україна"

hlm-7000-2
hlm-7000-3
hlm-7000-4

HLM-7000

Вдосконалений принцип зняття показань. Маркування лінзи за допомогою картриджа.

Особливості діоптриметра HLM-7000

  1. Графічний користувальницький інтерфейс з барвистими піктограмами дає найбільш повне уявлення про роботу.
  2. Спосіб маркування дозволяє працювати на сучасних станках.
  3. Автоматичний цифровий діоптриметр HLM-7000 заснований на зовсім новому принципі зняття показань. Набагато більш досконалим став процес вимірювання прогресивних лінз.
  4. Діоптриметр вимірює монокулярну міжцентрову відстань в готових окулярах, що дуже важливо при підборі мультифокальних лінз. Додаткова опція дозволяє визначити ступінь пропускання ультрафіолету у відсотках, ніж довжину хвиль, що більш доступно простому покупцеві.
  5. За допомогою спеціального додаткового пристрою даний прилад дозволяє проводити вимірювання м'якої і твердої контактної лінзи.(ця опція не входить в базовий комплект)
  6. Розмітка і маркування лінзи проводитися дуже просто, точно і якісно. Рідкокристалічний екран має можливість змінювати кут нахилу, що дозволяє налаштувати екран для користувача будь-якого зросту. Вбудований термопринтер виводить отримані дані на друк.
читать дальше

Обладнання для оптики

Замислюючись про відкриття магазину оптики або про придбання обладнання нового покоління в існуючий магазин, неодмінно постане питання: що вибрати, які марки зараз гідні довіри, якими характеристиками керуватися при виборі? У цьому випадку хочеться порекомендувати звернути увагу на бренд Huvitz. Даний виробник вже не одне десятиліття присутній на світовому оптичному ринку і займає гідне місце серед провідних виробників. Він спеціалізується, в основному, на виробництві оптичного устаткування для оптометрії, але поступово його асортимент поповнюється приладами, розрахованими на офтальмохірургічні клініки. Такі як щілинні лампи, пневмотонометри, хірургічний мікроскоп і т.д.

Якщо ж говорити про оптичний магазин, то в даному сегменті обладнання для оптик компанії Huvitz практично немає рівних. Вона випускає практично весь спектр необхідних приладів, що використовуються в кабінеті оптометриста і оптичної майстерні. Коли заходить розмова про необхідне технічне оснащення майстерні з виготовлення окулярів, то серед спеціалізованого оптичного обладнання цифровой діоптриметр в даному випадку стоїть на другому місці після верстата для обробки лінз. Важливість цього приладу складно переоцінити. З його допомогою можна виміряти діоптрійну силу очкової лінзи, виміряти силу лінз в оправі і виміряти міжзіничну відстань в готових окулярах клієнта магазину. Це стосується як простих лінз, так і складних астигматичних і прогресивних мультифокальних лінз. Використовуючи функції перевірки пропускання ультрафіолету, можна перевірити лінзи на наявність захисту від УФ-спектра. Наявність вбудованого термопринтера дає можливість роздрукувати результати вимірювань для видачі клієнту або внесення даних в картку пацієнта. Також наявність вбудованого термопринтера, який дає можливість робити роздруківку результатів. Це може надати неоціненну допомогу у вирішенні багатьох спірних питань з клієнтами, які можуть пред'являти магазину необгрунтовані претензії за якістю виготовлення окулярів або невідповідності діоптрій в лінзах рецептом лікаря. Також наявність цифрового діоптриметра навіть в торговому залі оптичного салону має свої безперечні переваги. Це дозволить продавцям-консультантам відразу перевіряти силу лінз в старих окулярах клієнта і пропонувати варіанти лінз, які можуть бути кращі для клієнта.

Оптичне обладнання являє собою широкий перелік різноманітних приладів, які розраховані на задоволення запитів оптичного магазину. Сюди входить як обладнання для кабінету офтальмолога, так і обладнання для оптичної майстерні. Рівень якості важливий і в тій, і в іншій ситуації.

 

ОСОБЛИВОСТІ
Автоматичне вимірювання оптичних лінз Так
Вимірювання всіх типів жорстких контактних лінз Опція
Вимірювання всіх типів м'яких контактних лінз Опція
Вбудований принтер Так
Кольоровий дисплей Так
Роздільність 320 x 240
Діапазон вимірювань
Сфера (SPH) Від 0 до ±25 D
Циліндр (CYL) Від 0 до ±10 D
Вісь 0 ~ 180 ° (крок 1)
Адидація Від 0 до ±10 D
Оптична сила призми Від 0 до 10 Δ
Точність вимірювань
Шкали діоптрій 0.01 / 0.125 / 0.25 D
Оптичної сили призми 0.01 / 0.125 / 0.25 Δ
Режими вимірювань
Циліндр -, +, ±
Призма Прямокутна / полярна
Швидкість вимірювань 0.016 сек
Довжина хвилі LED 630 нм
Вимірюваний діаметр лінзи 15 ~ 100 мм
Значення ABBE 30 ~ 60
Вимірювання УФ пропускання е: 546,07 нм / d: 587,56 нм
Габарити 237 х 377 х 190 мм
Вага 5,5 кг
Опції   Принтер PD УФ
HLM-7000 A + - -
HLM-7000 B + + -
HLM-7000 C + + +
HLM-7000 D + - +
PD — міжзінична відстань. УФ — ультрафіолет. 
 

 

Офіційне представництво в Україні

Повний спектр обладнання для оптометрії

З 2001 року на ринку України

Сертифікат управління якістю ДСТУ ISO 13485

1 рік гарантії + 1 рік безкоштовного сервісу