Офіційний представник "Равіта Україна"

hcp-7000-2

HCP-7000

Світлодіодне освітлення. Довговічність і надійність в роботі. Оптотипи – кирилиця.

Особливості проектора знаків HCP-7000

  • Практично вічне діодне джерело світла.
  • Більш яскраве і чітке джерело світла порівняно з галогеновим джерелом світла.
  • Приваблива форма і дизайн, синій індикатор живлення.
  • Різноманітні види таблиць, червоно-зелений й поляризаційний фільтри. 

Нова модель проектора знаків HCP-7000 Huvitz вже добре зарекомендувала себе насвітовому ринку офтальмологічного обладнання. Колір корпусу ефектно вписується в кольорову гаму всього спектра модельного ряду Huvitz версії 7000. Тому придбав весь діагностичний комплект обладнання, можна отримати сучасний офтальмологічний кабінет в єдиному кольоровому виконанні, включаючи авторефкератометр, фороптор, щілинну лампу, робоче місце офтальмолога і проектор знаків.

читати далі

Даний проектор знаків має велику роздільну здатність. З огляду на це він забезпечує максимально чисте і чітке зображення на екрані. При цьому зміна таблиць відбувається дуже швидко, полегшуючи роботу лікаря. У свою чергу, для пацієнта процедура також є дуже простою. Автоматичний проектор знаків робить процедуру комфортною як для пацієнта, так і для лікаря.

Даний проектор знаків HCP-7000 має набір, що складається з 41 таблиці для перевірки гостроти зору і таблиць на перевірку правильності і переносимості підібраної корекції. Додатково в комплекті йдуть різні тести на бінокулярний баланс, тест на анізейконію, стерео-тест і ряд інших спеціалізованих тестів.

Відстань від пацієнта до таблиці можна варіювати від 2,5 до 8 м. Проектор сам, фокусуючись, визначає відстань і виставляє різкість і гостроту таблиці з оптотипами. Таким чином, незалежно від розміру кабінету офтальмолога, є можливість підібрати робочу відстань, не прив'язуючись до стандартних вимог за розмірами кабінету офтальмолога.

Кут регулювання нахилу проектора становить 15˚. Це дозволяє відрегулювати нахил проектора знаків офтальмологічного по висоті, дотримуючись усіх вимог, а також беручи до уваги особливості інтер'єру конкретного приміщення.

Відмінною рисою проектора є те, що після 10 хвилин бездіяльності прилад відключається самостійно, так як має вбудовану функцію збереження енергії. Автоматичний проектор знаків має продуманий до дрібниць дизайн і тому з легкістю впишеться в стильні інтер'єри сучасних клінік і салонів оптик. При цьому проектор знаків HCP-7000 невеликий і займає мінімум місця при високій продуктивності і результативності.

Попередня модель проектора знаків ціна якого трохи менше ніж HCP-7000, має галогеновий освітлювач, який дає м'яке жовте світло. Даний прилад оснащений світлодіодним джерелом світла, який працює довго, не вимагаючи заміни, і дає чітке зображення оптотипів на білому фоні. Якщо стоїть вибір який купити проектор знаків з двох, то тут потрібно керуватися індивідуальними вподобаннями лікаря-офтальмолога, який проводить прийом в кабінеті.

Купити проектор знаків на сьогоднішній день дуже легко. Ви можете в компанії «Равіта» замовити проектор знаків ціна якого вас приємно здивує. Дві сучасні моделі автоматичного проектора знаків послужать відмінними помічниками лікаря-офтальмолога або оптометриста в правильному підборі очкової або контактної корекції своїм пацієнтам.

В даний час автоматичний проектор знаків є невід'ємною частиною набору необхідного офтальмологічного обладнання, яким оснащений будь-який сучасний кабінет офтальмолога.

Також у ви можете придбати авторефрактометр компанії Huvitz.

Автоматичний проектор знаків НСР-7000

Таблиці оптотипів 41 таблиця, 34 маски, червоно-зелений та поляризаційний фільтри
Робоча відстань 2.5 ~ 8 м
Швидкість зміни таблиці 0.15 сек
Проекційне збільшення 30 x (при відстані 5 м)
Режим енергосбереження Автоматичне вимкнення після 10 хвилин бездіяльності
Програма 2 програми (по 30 таблиць в кожній)
Кут нахилу 15°
Параметри живлення 200 ~ 240В, 60 Гц, 0.5 A
Лампа LED 4 Вт
Розміри 270 x 182 x 230 мм
Вага 3.44 кг

Офіційне представництво в Україні

Повний спектр обладнання для оптометрії

З 2001 року на ринку України

Сертифікат управління якістю ДСТУ ISO 13485

1 рік гарантії + 1 рік безкоштовного сервісу